Passagiers

Veerboot naar Engeland - Overtocht met MyFerryLink

Reisdocumenten

Controleer voor uw vertrek goed of u niets vergeet. Bekijk hier een lijst van vereiste documenten en een overzicht van de formaliteiten die u moet vervullen als u het Kanaal, en daarmee de grens tussen Frankrijk en Engeland oversteekt.

Calais Dover Veerboot overtocht naar Frankrijk

Zo komt u bij de haven

Als u gemakkelijk naar de haven van Calais of Dover wilt reizen en ook uw weg aan de andere kant van het Kanaal goed wilt vinden, kunt u een kijkje nemen op onze havenpagina's voor Calais en Dover. Daar vindt u alle informatie die u nodig hebt om niet te verdwalen op uw reis.

Einschiffen im Fährhafen von Calais

Inchecken

Het is belangrijk dat u genoeg tijd hebt om in te checken voor uw overtocht met MyFerryLink. U dient ten minste 30 minuten voor uw geplande vertrektijd aan te komen. Onder bepaalde omstandigheden kan het echter nodig zijn om voor de incheckprocedure een uur te reserveren.

Embarquez sur un ferry MyFerryLink

Inschepen

Reist u op de fiets of met de auto? Volg de gids naar uw ferry! Bekijk hier van tevoren alle check-in en controleprocedures die u moet doorlopen voordat u aan boord kunt gaan van uw MyFerryLink ferry.

Hulp nodig op MyFerryLink ferries?

Hulp nodig?

Bent u gehandicapt of mindervalide? Dan bieden wij u de best mogelijke service. Momenteel werken wij aan de verbetering van de toegankelijkheid van onze ferryboten zodat iedereen optimaal met ons kan reizen.

 Huisdier meenemen met MyFerryLink

Met uw huisdieren naar Engeland reizen

Als u uw geliefde huisdier mee wilt nemen op uw reis, dient u er voor te zorgen dat u de juiste documenten en inentingen voor het dier hebt voordat u naar Groot-Brittannië reist. Als u wilt controleren of u alles hebt voordat u weggaat, kunt u hier klikken.