Passagiers

Inchecken

Hoe lang voor de vertrektijd dien ik in te checken?

Auto's/busjes en passagiers: Voertuigen dienen ten minste 30 minuten voor het geplande vertrek in te checken. Van iedereen die hierna nog arriveert, kan de toestemming om in te schepen geweigerd worden. 

Auto's met verminderd mobiele passagiers: Wanneer u extra hulp nodig hebt vanwege verminderde mobiliteit, zoals een plaatsje dicht bij de liften van de veerboot, verzoeken we u ten minste 60 minuten voor uw geplande vertrek aan te komen.

Auto's en passagiers met huisdieren: Wanneer u reist met huisdieren, is het belangrijk om bij uw vertrek vanaf Calais extra tijd voor het inchecken te reserveren, zodat de huisdierencontroles uitgevoerd kunnen worden. Wanneer u vanaf Calais vertrekt en huisdieren meeneemt, verzoeken we u 45 minuten voor uw geplande vertrek aan te komen. 

Immigratie en douane: De incheckbalie van MyFerryLink bevindt zich na de grenscontrole en douane en accijnzen. Derhalve kan het zijn dat u uit routineoverwegingen moet stoppen en wordt onderzocht. Het is belangrijk dat hiermee rekening houdt bij uw aankomst in de haven.