Passagiers

MyFerryLink is de nieuwste bestuurder op de route van Dover naar Calais. Onze vloot van moderne schepen biedt u alle ruimte en ontspanning om uw reis naar het continent te beginnen. 

MyFerryLink beheert een vloot van veerboten en vrachtschepen en per dag besturen we meer dan 10 passagiersveerboten tussen Frankrijk en Engeland. Aan boord laten we zowel vracht- als passagiersvoertuigen toe.   

De Berlioz en Rodin kunnen 1,200  tot 1,900 passagiers, 110 tot 120 vrachtwagens en 480 tot 700 auto’s vervoeren. De Nord-Pas-de-Calais zorgt dat er nog meer bootreizen gemaakt kunnen worden.

Neem voor alle boekingen of informatie met betrekking tot een overtocht of trip a.u.b. contact op met onze agenten van de klantendienst op 0844 2482 100.

MyFerryLink vaart onder de Franse vlag en beschouwt veiligheid aan boord als een topprioriteit. Regelmatig worden er voor alle personeel aan boord veiligheidstrainingen gehouden, om de bemanning voor te bereiden op het omgaan met elke situatie. De betreffende autoriteiten controleren ook of deze procedures correct worden toegepast.