Passagiers

MyFerryLink is de nieuwste ferry maatschappij op de route van Calais naar Dover. Onze vloot van moderne schepen biedt u alle ruimte en ontspanning om uw reis naar Groot-Brittannië te beginnen. 

MyFerryLink beheert een vloot van veerboten en vrachtschepen en per dag zijn er 16 overtochten tussen Frankrijk en Engeland. Aan boord verwelkomen we zowel vracht- als passagiersvoertuigen. 

De Berlioz en de Rodin kunnen 1,200 tot 1,900 passagiers, 110 tot 120 vrachtwagens en 480 tot 700 auto’s vervoeren. De Nord-Pas-de-Calais zorgt dat er nog meer vracht vervoerd kan worden.

Neem voor alle boekingen of informatie met betrekking tot een overtocht a.u.b. contact op met onze agenten van de klantendienst op 0844 2482 100.

MyFerryLink vaart onder de Franse vlag en beschouwt veiligheid aan boord als een topprioriteit. Regelmatig worden er voor alle personeel aan boord veiligheidstrainingen gehouden, om de bemanning voor te bereiden op het omgaan met elke situatie. De betreffende autoriteiten controleren ook of deze procedures correct worden toegepast.