Passagiers

Veelgestelde vragen
1. Wat is een affiliateprogramma?
 
Een affiliateprogramma is een vorm van automatische, online elektronische marketing voor online adverteerders en webmasters. Het affiliateprogramma helpt u om geld te verdienen door producten en diensten op andere websites te promoten. 
 
2. Waarom zou ik affiliate worden? 
√ Vergroot uw inkomen
√ Provisie voor iedere veerbootreservering
√ Speciale actietarieven om uw verkopen nog meer te verhogen
√ Toegang tot een beheergedeelte zodat u kunt zien hoeveel u verdiend hebt
√ Creëer toegevoegde waarde voor uw bezoekers door onze link aan uw website toe te voegen.
 
3. Waarom zou ik lid worden van het affiliateprogramma van MyFerryLink? 
√ Nieuwe, geweldige kans
√ Deep links beschikbaar
√ Concurrerende provisiestructuur voor affiliates
√ Toegewijd en professioneel team dat voor u klaar staat
√ Eenvoudig te gebruiken reserveringsprogramma
√ Beste aanbiedingen en acties
√ Periodieke nieuwsbrieven om u op de hoogte te houden
√ Motiverende en regelmatig terugkerende beloningen
 
4. Hoe werkt het affiliateprogramma?
Wanneer een bezoeker via uw affiliatelink op onze website komt, slaat ons volgsysteem deze verwijzing op en wordt er een cookie op de computer van de bezoeker geplaatst. Wanneer de verkoop is voltooid, controleert ons systeem de cookies of IP-adressen, waarna gelijk 7% van de verkoopwaarde op uw account wordt gestort. Het proces verloopt helemaal automatisch. Ons volgsysteem registreert al uw verwijzingen nauwkeurig.
 
5. Welke soorten banners kan ik gebruiken?
U kunt de link aan een tekst of banner koppelen. U kunt gebruik maken van uw eigen banners en van banners van MyFerryLink. Ons affiliateprogramma bevat geen verborgen kosten.
 
6. Wat is de provisiestructuur?
We bieden een concurrerende provisiestructuur voor elke transactie en voor alle veerbootreserveringen. Uw provisie is 7%. MyFerryLink.com zorgt voor alles met betrekking tot het reserveringsproces, d.w.z. van de veilige betaling tot het versturen van de veerboottickets aan de bezoekers.  U ontvangt maandelijks de provisies op uw bankrekening.
 
7. Hoe word ik affiliate?
Om affiliate te worden hoeft u verder weinig te doen! Als u al een website hebt is het heel eenvoudig: vul gewoon het registratieformulier in.
 
Ons speciale affiliatebeheerteam beoordeelt uw website en bevestigt per e-mail dat u bent toegelaten. We sturen u een unieke reserveringscode en een gebruikersnaam en wachtwoord, zodat u kunt beginnen.
 
Zelfs wanneer u geen website hebt kunt u onze producten promoten via online zoekmachines, via forumberichten en door uw vrienden e-mails met uw affiliatelink te sturen. Registreer u voor ons affiliateprogramma en begin 7% provisie te verdienen door veerboottickets via uw links te verkopen.
 
8. Zijn er kosten aan het affiliateprogramma verbonden?
Er zijn geen kosten aan het affiliateprogramma verbonden en MyFerryLink maakt gebruik van een uniek reserveringsprogramma waarbij al het contact per e-mail verloopt. We voorzien u van logingegevens en een URL waarmee u alle statistieken kunt bekijken. U ontvangt tevens een maandoverzicht waarop alle via uw website geboekte reserveringen staan.
 
9. Hoe word ik uitbetaald?
U kunt zelf flexibel kiezen of u uw geld wilt ontvangen via PayPal of op uw bankrekening. Alle verdiende provisies worden maandelijks op uw bankrekening uitgekeerd. Ons affiliateprogramma wordt onder de naam Affiliates-Pro beheerd door Tornado Digital Ltd. Dit bedrijf is verantwoordelijk voor alle uitbetalingen van affiliateprovisies en transacties voor het speciale affiliateprogramma van MyFerryLink.