Passagiers

Over ons
MyFerryLink is de nieuwste veerbootdienst voor Het kanaal. Opgericht in 2012 bieden we dagelijks 16 overtochten per veerboot op de populaire route Dover-Calais, tussen Frankrijk en Engeland. We verwelkomen zowel passagiers als vrachtwagens aan boord. Onze populaire vloot bestaat uit: Rodin, Berlioz en Nord-Pas de Calais.

Zo werkt het affiliateprogramma van MyFerryLink

Het affiliateprogramma van MyFerryLink werkt erg eenvoudig en stelt u in staat om onbeperkt provisie te verdienen door op uw website links naar MyFerryLink te plaatsen. De links die u op uw website plaatst bevatten een referentiecode die bijhoudt of en welke veerbootticket gereserveerd wordt. Wanneer een bezoeker een reservering boekt via deze link, ontvangt u op uw affiliateaccount een provisie voor deze specifieke reservering.

Wanneer de bezoeker tijdens het bezoek geen bestelling plaatst, kunt u toch uw provisie krijgen: plaatst de bezoeker namelijk binnen 45 dagen alsnog een bestelling dan ontvangt u toch uw provisie, zelfs wanneer de bezoeker niet meer via uw website kwam. MyFerryLink biedt een concurrerend provisietarief voor alle veerbootreserveringen.

Voordelen van het affiliateprogramma van MyFerryLink:
 
Krijg onbeperkt provisie: MyFerryLink betaalt een concurrerend provisietarief op basis van de bruto bestelwaarde. Daardoor krijgen onze affiliatepartners hogere inkomsten. Dit betekent dat u onbeperkt provisie kunt krijgen voor alle gefactureerde verkopen die afkomstig zijn van de bezoekers die u naar ons toestuurt.
Cookie van 45 dagen: Bij MyFerryLink hanteren we een cookiebeleid van 45 dagen. Dit betekent dat u ook provisie ontvangt voor bezoekers die op uw website op links naar onze website klikken en binnen 45 dagen daarna een aankoop doen.
Toegewijd team: We beschikken over een ervaren en toegewijd affiliate-ondersteuningsteam dat klaar staat om al uw vragen en opmerkingen met betrekking tot het affiliateprogramma van MyFerryLink en de marketing ervan op uw websites te beantwoorden.
Wordt gratis lid: U betaalt niets om lid te worden van het affiliateprogramma van MyFerryLink en u kunt op elk gewenst moment stoppen.
Snel en gemakkelijk affiliateprogramma: Registreren voor het affiliateprogramma duurt maar een paar minuten en daarna kunt u al provisie ontvangen. Ons toegewijde affiliateteam voorziet u van alle affiliatehulpprogramma's die u nodig hebt. Kies zelf welke links, teksten en afbeeldingen u op uw website wilt plaatsen. Wij zorgen voor de bestellingen, verzendingen en betalingen.
Volg de rapporten: U kunt zelf online de rapporten bekijken zodat u op elk gewenst moment uw verkopen en provisies kunt controleren. U kunt tevens controleren en analyseren welke links het beste voor u werken, zodat u het programma kunt optimaliseren en uw inkomsten kunt verhogen.