Passagiers

Pont extérieur Ferry MyFerryLink

Virtuele galerie aan boord

Ontdek de fantastische service aan boord van de veerboten van MyFerryLink tijdens de virtuele rondleiding over de ‘Berlioz’!

Verken de belangrijkste ruimtes aan boord én ook de plaatsen waar u gewoonlijk geen toegang toe hebt.  Zo kent u alle ins en outs voor u aan boord stapt!

Veerboot naar Engeland op Calais-Dover-route

De veerboten van MyFerryLink

De vloot van MyFerryLink bestaat uit twee moderne passagiersschepen die van alle hedendaagse gemakken en uitstekende faciliteiten zijn voorzien. Beide schepen zijn gebouwd met de modernste veiligheids- en navigatiesystemen, zodat u echt kunt ontspannen en genieten van de overtocht. Ontdek de schepen zelf.

Playzone

Vermaak voor kinderen tijdens de overtocht

Onze schepen zijn ontworpen voor de hele familie, dus ontdekt u veilige speelzones voor de jongere kinderen en plaatsen waar tieners kunnen rondhangen en zich vermaken. Indien zij blij zijn, bent u ook blij – zo geniet iedereen van de overtocht.

Informatiebalie

Diensten aan boord

Als u vragen hebt, neem dan contact op met het team van MyFerryLink aan de informatiebalie. Zij zullen u graag van dienst zijn. Indien u geld wilt wisselen is er een automatische geldwisselmachine aan boord.