Passagiers

Veerboot naar Engeland op Calais-Dover-route

De veerboten van MyFerryLink

De vloot van MyFerryLink betaat uit twee eigentijdse passagiersboten met een moderne uitwendige uitlijning en een eigentijds binnenshuis ontwerp. Beide schepen zijn gebouwd met de modernste veiligheids- en navigatiesystemen, zodat u echt kunt ontspannen en genieten van de overtocht.

Calais Dover Veerboot overtochten naar Frankrijk

Dineren op de veerbootovertocht

Om uw eetlust op te wekken werkt niets zo goed als de frisse zeelucht, dus gelukkig zijn er genoeg plekken in onze passagiersruimte waar u kunt eten en uw dorst kunt lessen. Dus leun achterover, ontspan en laad de spreekwoordelijke batterijen opnieuw op voordat u uw tocht naar de overkant van het Kanaal voortzet. 

La Boutique

Winkelen tijdens de veerovertocht

U kunt aan boord goedkoop parfum kopen equivalent van belastingvrije prijzen, plus een breed assortiment voorwerpen en geschenken die speciaal voor u zijn uitgekozen: chocolaatjes, souvenirs, sterke drank, wijnen, cosmetica en meer. Het is de eenvoudigste manier om een koopje te bemachtigen.

Playzone

Spelen tijdens de veerbootovertocht

Onze schepen zijn ontworpen voor de hele familie, dus ontdekt u veilige speelzones voor de jongere kinderen en plaatsen waar tieners kunnen rondhangen en zich vermaken. Indien zij blij zijn, bent u ook blij –  en iedereen geniet daarmee van de overtocht.

Informatiebalie

Diensten aan boord

Als u vragen hebt, neem dan contact op met het team van MyFerryLink aan uw informatiebalie. Zij zullen u graag van dienst  zijn. Indien u geld wilt wisselen is er een automatische geldwisselmachine aan boord.