Passagiers

De vloot van MyFerryLink bestaat uit twee moderne passagiersschepen die met hedendaags comfort en uitstekende faciliteiten zijn voorzien. Beide schepen zijn gebouwd met de modernste veiligheids- en navigatiesystemen, zodat u echt kunt ontspannen en heerlijk genieten van de overtocht.

 Rodin

De passagiersruimten zijn opvallend en eigentijds ingericht. De zithoek is zo comfortabel dat u niet anders kunt dan heerlijk achterover leunen en genieten van het adembenemende uitzicht door de grote ramen. De Rodin werd een jaar na de tewaterlating bekroond met een speciale prijs voor innovatie in maritiem transport.

Berlioz

De Berlioz is het zusterschip van de Rodin. Met de Berlioz werd onze toewijding tot modern vervoer per schip opnieuw bevestigd. Het schip is zeer smaakvol ingericht en staat garant voor een optimaal rustgevende sfeer. Van het autodek tot La Brasserie en ook in Le Pub en La Boutique, de Berlioz werd ontworpen en gebouwd met het oog op haar passagiers en biedt een uniek niveau van comfort en rust.