Passagiers

MyFerryLink

door Peter op 12/06/2014 - gepubliceerd in Actualités MyFerryLink

  Prachtige stranden en baaien in Margate, Broadstairs en Ramsgate

De stranden van Thanet zijn niet te weerstaan. Ze zijn niet alleen prachtig maar ook nog eens heel veelzijdig. U vindt er de favoriete plekken van surfers naast uitgestrekte vlakten met op de achtergrond krijtrotsen. Surfen, zwemmen of zeilen: hier is alles mogelijk. Bewonder de zwembaden in de rotsen, bouw een zandkasteel, fiets langs de kust, wandel over de toppen van de kliffen, geniet van de chips, loop op blote voeten over het strand of ontspan gewoon.
 
De 15 zandstranden en baaien van Thanet strekken van Pegwell Bay in het zuiden tot Minnis Bay in het noorden. De stranden, beroemd om hun schoonheid, hebben dit jaar meer Blue Flag-awards gewonnen dan welke regio in Engeland dan ook: zeven in totaal, plus drie Seaside Awards.
 
calais dover
 
Rijk aan geschiedenis De notoire smokkelaar Joss Snelling, die leefde in de 18de eeuw, werd vernoemd naar Joss Bay. De prachtige Botany Bay vormde een populaire plaats voor smokkelwaar. En in Pegwell Bay vindt u de Hugin, een replica van een Vikingschip. U vindt op het hele eiland experts die staan te popelen om u te leren surfen, jetskiën en zeilen. En waarom fietst of wandelt u niet de 51,4 kilometer lange Viking Coastal Trail? Thanet Coast Project biedt leuke activiteiten voor gezinnen en scholen, de Sea Searcher in de haven biedt wild- en visactiviteiten en via RIB Request kunt u zeehonden, windparken en schepen bekijken. En dan is er ook nog Galleon Cruises waar u uw eigen kleine cruiseschip kunt huren. 
 
Langs en op de kust worden het hele jaar door evenementen georganiseerd, zoals Margate Beachcross, RIBA Sandcastle Challenge, Margate Masters Volleyball en het Wheels and Fins Festival. 
 
Zoekt u nog inspiratie voor een weekendje weg?  Neem de MyFerryLink-ferry naar Engeland en bezoek de prachtige stranden in Margate, Broadstairs en Ramsgate 
Met veerboottickets van Calais naar Dover voor slechts £ 19 per enkele reis, hoeft u deze kans niet te missen!  De kusten van Margate, Broadstairs en Ramsgate liggen op slechts 40 minuten verwijderd van de haven van Dover.