Passagiers

MyFerryLink

door Peter op 14/03/2014 - gepubliceerd in Actualités MyFerryLink

Labels

MyFerryLink biedt kinderen gratis maaltijd aan ter gelegenheid van National Ferry Fortnight

 
Ter gelegenheid van National Ferry Fortnight biedt MyFerryLink gezinnen een speciale aanbieding voor maaltijden aan boord. Klanten ontvangen bij elke driegangenmaaltijd met drankje in Le Relais, het restaurant aan boord van de veerboten van MyFerryLink, een gratis kindermaaltijd, bestaande uit een hoofdgerecht, dessert, drankje en kinderverrassing.
 
De aanbieding is geldig op overtochten tussen 4 en 21 april 2014 en moet gereserveerd worden tijdens National Ferry Fortnight, van 15 tot 29 maart 2014, met de actiecode NFF2014. De aanbieding geldt niet voor dagtochten. Kijk op www.myferrylink.com of bel 0844 2482 100 om de overtocht te reserveren.
 
Le Relais is een vriendelijk zelfbedieningsrestaurant met een breed scala aan heerlijke Franse en internationale gerechten voor het hele gezin. Alle gerechten worden aan boord bereid door de koks van MyFerryLink. De zitjes in Le Relais bevinden zich naast het kinderspeelhoek, zodat ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen na het eten lekker gaan spelen. Bovendien zijn er in Le Relais magnetrons aanwezig voor het opwarmen van babyflesjes.