Passagiers

MyFerryLink

door Peter op 31/03/2014 - gepubliceerd in Informatie

MyFerryLink, aanbieder van veerbootovertochten tussen Dover en Calais, heeft vandaag bekend gemaakt dat de organisatie haar naam wijzigt naar MyFerretLink. De naamswijziging is onderdeel van de langetermijnstrategie om aanhaliger klanten aan te trekken. 

De naamswijziging komt tot uiting in alle onderdelen van de bedrijfsvoering van MyFerretLink, variërend van het logo en de website www.myferretlink.com tot de superferries van MyFerretLink en de incheckbalies, waar het personeel vanaf nu in fretuniform, inclusief gezichtsbeschildering, gekleed moet gaan. 
 
Om de nieuwe merkidentiteit van MyFerretLink te vieren, mogen alle fretten in april gratis reizen. De eerste 1000 reserveringen in de periode van 2 tot 30 april waarbij de code 'FERRET' wordt gebruikt, ontvangen bovendien gratis een schattige fretknuffel tijdens het inchecken. Hechte gezinnen profiteren in april daarnaast ook nog eens van de 'Kinderen eten gratis'-aanbieding, waarbij klanten bij elke driegangenmaaltijd voor volwassenen in het Le Relais-restaurant van MyFerretLink een gratis kindermaaltijd ontvangen. 
 
calais dover
MyFerretLink nodigt klanten uit om £2 te doneren aan het Wereldnatuurfonds dat zich inzet om de bedreigde zwartvoetfret te beschermen. 
 
Robin Wilkins, managing director by MyFerretLink: „Ik ben trots op ons besluit om de naam MyFerryLink te wijzigen in MyFerretLink. Het toont de natuurlijke voortgang van het bedrijf. Fretten, in het Engels "Ferrets", zijn immers ijverig, snel, vriendelijk en intelligent, net als wij!  Bovendien wordt een groep fretten een "bedrijf" genoemd. Ook daarin zijn we dus niet van ze te onderscheiden!"
 
Klanten kunnen hun favoriete bedrijf op Twitter volgen via @MyFerretLink, waar François Ferret live updates plaatst. Ook zijn er prijzen te winnen voor de beste frettenfoto en worden klanten uitgenodigd om het voorbeeld van MyFerretLink te volgen en een donatie aan het Wereldnatuurfonds te doen om de bedreigde zwartvoetfret te beschermen. 
 

 
MyFerretLink verzorgt dagelijks tot 16 overtochten op de route tussen Dover en Calais. Tickets voor een auto met maximaal vier inzittenden zijn al verkrijgbaar vanaf 35 Euro per enkele reis.. Fretten reizen gratis in April.
 
Kijk op www.myferretlink.com of bel 0844 2482 100 voor de beste ticketprijzen.