Passagiers

MyFerryLink

door Peter op 24/02/2014 - gepubliceerd in Reistips

Labels
Londen
Engeland

De hoofdstad van Engeland, Londen, speelt een belangrijke rol: ze herbergt één van de belangrijkste culturere, commerciële en financiële centra ter wereld. Bovendien is het één van de weinige steden die trots kan beweren dat het wel vier werelderfgoedlocaties heeft: het Palace of Westminster en Westminster Abbey, de Tower of London, Royal Botanic Gardens in Kew, St. Margaret's Church en Maritime Greenwich. Deze prachtige, rijke geschiedenis met culturele eigendommen is uiterst belangrijk voor Londen. Westminster, de Tower of London, de Royal Botanic Gardens in Kew, St Margaret en Maritime Greenwich-kerk. Deze prachtige, rijke geschiedenis met culturele eigendommen is uiterst belangrijk voor Londen.

calais dover

Om Londen te bezoeken en de prachtige erfgoedlocaties te kunnen bewonderen, hoeft u alleen maar een veerbootticket van Calais naar Dover te boeken en de korte rit vanuit Dover naar Londen af te leggen. Eenmaal op de snelweg vanuit Dover bent u er zo.
 
De Tower of London
 
De Tower of Londen bevindt zich langs de Theems. Oorspronkelijk werd de toren in 1078 door Willem de Veroveraar gebouwd als koninklijk paleis. Het imposante kasteel maakte verschillende historische fases door en werd uiteindelijk een symbool van koninklijke waardigheid. De enorme witte toren is een perfect voorbeeld van de militaire architectuur van de Noormannen en doet wereldwijd zijn invloed gelden. Hoewel de meeste kastelen vaak slechts kort dienst deden als gevangenis, kent de Tower of London een roemruchte reputatie als gevangenis waarin gevangenen geïsoleerd en gemarteld werden. 
 
Maritime Greenwich
 
Dit punt werd door Maritime Greenwich benoemd tot 'Coordinated Universal Time'. Daarmee was de oprichting van een internationale standaardtijd een feit. Maritime Greenwich bevat verschillende historische monumenten, zoals het beroemde Royal Observatory (Koninklijke observatorium) en het beroemde National Maritime Museum. U vindt in het museum een groot aantal opvallende voorwerpen, zoals speelgoedboten die de maritieme geschiedenis verbeelden en een golftank waarin experimenten kunnen worden uitgevoerd met historische en nautische voorwerpen.
 
calais dover

Royal Botanic Gardens in Kew
 
De beroemde Royal Botanic Gardens (Koninklijke botanische tuinen) in Kew werden aangelegd in 1759. Sindsdien hebben de tuinen veel inzicht in en kennis van planten opgeleverd. De tuinen in Kew ('Kew Gardens') ontvingen in 2003 de Werelderfgoedstatus van UNESCO vanwege de belangrijke rol en toewijding aan plantonderzoek en wetenschappelijk onderzoek en vanwege de ontwikkeling van tuinlandschappen door de jaren heen. De Royal Botanic Gardens bevatten zes kassen en bestrijken meer dan 50 hectares met de meest bijzondere plantencollecties ter wereld
 
St Margaret's Church, Abbey en Westminster Palace
 
Westminster Abbey, Saint Margaret’s Church en Westminster Palace weerspiegelen de razendsnelle groei van de Britse monarchie. Het oorspronkelijke Westminster Palace was een koninklijk paleis. De Engelse monarchen bewoonden het paleis vanaf de 11de eeuw tot 1512 toen het paleis grotendeels vernietigd werd door een brand. Het Palace of Westminster is een geliefde vergaderplaats voor de beide Britse kamers, het House of Lords en het House of Commons.
 
Westminster Abbey is een beroemde Gotische kerk die tussen het Palace of Westminster en Westminster Cathedral is gelegen. Aan de andere kant van de kerk bevinden zich de Houses of Parliament, de Britse Eerste en Tweede Kamer. In St Margaret's church, vaak de 'de parochiekerk van het House of Commons', genoemd, vonden talloze belangrijke gebeurtenissen plaats die de ontwikkeling van Engeland markeerden. Vandaag de dag trekt St Margaret's church nog vele bezoekers van over de hele wereld. 
 
U mag deze prachtige werelderfgoedlocaties niet missen wanneer u een bezoek brengt aan Engeland. Wilt u snel en comfortabel reizen? Neem dan de Dover ferry. Met de veerboot bent u in slechts 90 minuten in Engeland. U kunt uw ferry naar Engeland nu boeken via www.myferrylink.nl. We wensen u een fantastische reiservaring!