Passagiers

MyFerryLink

door Peter op 17/04/2014 - gepubliceerd in Informatie

Dit weekend kun je in Londen naar hartenlust op jacht naar paaseieren. Om een paar goede mogelijkheden te noemen:

Paaseijacht in Kew Gardens
 
Wanneer? 20 april, van 9.30u tot 13.00u
 
Kinderen kunnen in de prachtige tuinen tokens verzamelen, waarna ze een heerlijk paasei van een enorme paashaas ontvangen. De eierjacht is één van de vele activiteiten met als thema "Willy Wonka" ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van Roald Dahls populaire boek "Sjakie en de chocoladefabriek". In de uitvindingsruimte kun je daarnaast je eigen Willy Wonka-chocoladereep maken en samen met de Oompa Loompa's nieuwe recepten bedenken.
 
Kosten: Toegang is gratis voor kinderen jonger dan 16, mits ze begeleid worden door een volwassene. Volwassenen betalen £ 14,50.
 
calais dover  
Paaseijacht bij Kensington Palace
 
Wanneer? 18 - 21 april
 
Kinderen van 7 tot 11 jaar kunnen in de prachtige tuinen van Kensington Palace op zoek naar een geheime code voor ze de geweldige prijs van chocola kunnen verorberen. Andere activiteiten zijn: paashoeden maken, live optredens en verhalen vertellen.
 
Kosten: Toegang is gratis voor kinderen jonger dan 16, mits ze begeleid worden door een volwassene. Volwassenen betalen £ 16,50.
 
calais dover  
Hollende hazen bij London Eye
 
Wanneer? Vanaf nu tot 21 april
 
Help Edwin de haas om zijn gestolen paaseieren terug te vinden in de London Eye. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van vier tot negen jaar. Ga met voorrang in de London Eye en ontvang daarnaast een speurset met vergrootglas en badge.
 
Kosten: £ 24,21 per persoon
 
calais dover  
De alternatieve paaseijacht in het Design Museum
 
Wanneer? 18 - 21 april van 11.00u tot 16.00u
 
Kinderen jonger dan 5 kunnen op hazenjacht in de tentoonstelling "Hello, My Name is Paul Smith". Kinderen ouder dan 5 kunnen bovendien een speurtocht volgen. Elke jager ontvangt aan het einde van de missie een Rococo-chocoladeverrassing.
 
Kosten: £ 1
 
calais dover  
Paaseijacht in Kensington Roof Gardens
 
Wanneer? 20 - 21 april van 11.00u tot 12.00u
 
Terwijl de kinderen onder toezicht van de paashaas in de Spaanse tuinen op zoek gaan naar chocolade-eieren, kunnen volwassenen ontspannen genieten van speciale chocoladecocktails in de bar met spectaculair uitzicht op de Londense skyline. Sluit de morgen af met een heerlijke traditionele geroosterde lunch bij Babylon.
 
Kosten: Het tweegangenlunchmenu kost £ 27. Kinderen betalen £ 6 voor twee gangen.