Passagiers

MyFerryLink

door Peter op 04/07/2014 - gepubliceerd in Actualités MyFerryLink

Labels
Aanbod

 MyFerryLink geeft gratis fretmascotte weg

  Op 1 april 2014 maakte veerbootrederij MyFerryLink, bekend van de veerbootovertochten tussen Dover en Calais, bekend dat het bedrijf haar naam zou veranderen in  MyFerretLink. Ter gelegenheid van die naamsverandering zou iedere passagier van gratis een schattige speelgoedfret ontvangen. Hoewel het nieuwsbericht over de naamsverandering een leuke aprilgrap was, deelde het bedrijf daadwerkelijk speelgoedfrets uit aan passagiers.
 
  De oorspronkelijke, als eenmalige marketingcampagne bedoelde, actie leidde echter tot veel positieve reacties van klanten van MyFerryLink.Er ontstond dan ook een heuse run op de speelgoedfretten. De speelgoedfretten waren vooral in trek bij gezinnen met kinderen, maar ook veel andere passagiers, die de fret zagen als een soort reissouvenir, bleken geïnteresseerd in de knuffel.
 
  MyFerryLink heeft daarom besloten om de reacties op deze campagne serieus te nemen. Het resultaat is een heuse mascotte in de vorm van een fret, een diertje dat bekend staat om zijn snelheid en intelligentie.
 
  De mascotte heet François en heeft zijn eigen persoonlijke verhaal. Hij reisde in een gele Renault Kangoo via Duitsland, Nederland, België en Frankrijk naar Dover. Natuurlijk stak hij Het Kanaal over per veerboot.
 
  In verband met François 's nieuwe functie als mascotte van het bedrijf, geeft MyFerryLink iedereen die van 20 juni 2014 tot 18 juli 2014 een ticket boekt voor een overtocht tussen 18 juli en 12 september 2014 een gratis miniatuurexemplaar. Klanten dienen tijdens hun reservering de code 'FERRET' in te voeren.
 
calais dover
 
Algemene voorwaarden
 
Uw ontvangt een gratis mascotte wanneer u tussen 20 juni en 18 juli 2014  een retourticket voor de veerboot boekt en deze gebruikt tussen 18 juli en 12 september 2014. Gebruik tijdens uw reservering de code 'FERRET'. De aanbieding geldt niet voor dagovertochten en tickets voor (bedrijfs)busjes. U dient uw tickets te boeken via MyFerryLink. 
 
MyFerryLink biedt al overtochten tussen Dover en Calais aan voor slechts £ 35 per enkele reis.
 
Kijk voor meer informatie en uitgebreide algemene voorwaarden op de website van MyFerryLink,  http://www.myferrylink.nl, of bel 0844 100 2482.