Passagiers

Onze veerdienst tussen Calais en Dover is de perfecte manier om het Kanaal over te steken, wij hebben een reeks fantastische aanbiedingen op onze kanaaldiensten. Indien u haast heeft kunt u voor een ‘Rapide’ prioriteits-ticket kiezen, zo gaat u als eerste aan/van boord.

Vroege zomervakantie - reis voor slechts 87,40€ heen en terug!

Vroege zomervakantie - reis voor slechts 87,40€ heen en terug!

Er is nog tijd om uw reis te boeken voordat de zomerdrukte begint. Om u daarbij te helpen, hebben we een fantastisch tarief voor u. We bieden honderden overtochten met langere verblijfsduur aan voor slechts 87,40€ heen en terug voor een auto en maximaal 9 personen! 

Rodin

Ga er even tussenuit naar Engeland vanaf slechts €40 per enkele reis

Dicht bij Dover vindt u Kent en Surrey. Hier kunt u heerlijk ontspannen in het hart van de Tuin van Engeland. Wilt u een paar dagen naar Engeland? Doe dan uw voordeel met onze 3-daagse aanbieding en boek voor slechts € 40 per enkele reis.

dover calais

Enkele reis of retour - ongeacht de duur

Onze tarieven voor een langer verblijf in Engeland beginnen al vanaf slechts 51€ per enkele reis! Leun achterover en ontspan in stijl op één van onze supermoderne ruime en comfortabele veerboten tussen Calais en Dover, zodat u uitgerust en klaar om verder te trekken in Dover aankomt. Bij de prijs zijn uw auto en maximaal 9 passagiers inbegrepen.

Great offers onboard MyFerryLink ferries to England

Dagtocht - 24-uurretour - €33

Met onze dagtochten vanaf €33 komt Engeland veel dichterbij dan u denkt! Maak een dagtocht naar Engeland en geniet van Londen en van het zuidoosten, terwijl u op onze veerboten bovendien geweldig kunt winkelen in La Boutique. Bij het tarief zijn uw auto en maximaal 9 passagiers inbegrepen.

Carnet

Carnet - meervoudige ticket voor 6+ overtochten

Wanneer u op regelmatig naar Engeland reist, is het carnet-ticket van MyFerryLink de voordeligste optie. 

Het carnet-ticket is buitengewoon waardevol voor personen die meerdere tickets van tevoren willen reserveren - u kunt al reizen vanaf € 38.10 per enkele reis! Een ‘Carnet’ is vooral nuttig als u vaak voor zaken reist of als u regelmatig op vakantie gaat naar Groot-Brittannië. De tickets zijn geldig voor uw auto en maximaal 9 passagiers. 

Enjoy Rapide Priority Service | MyFerryLink

Rapide - prioriteitsservice

Met de Rapide-prioriteitsservice van MyFerryLink voor het in- en uitschepen kunnen passagiers als eerste aan boord komen, terwijl ze bovendien bij aankomst als eerste de veerboot mogen verlaten. Dankzij onze prioriteitsservice bent u al het verkeer voor en komt u sneller aan op de plaats van bestemming.

calsis dover

Auto met caravan

 Vanaf slechts 95.20€  per enkele reis. De beste deals voor auto's met caravans over het Engelse Kanaal

dover calais

Vanaf slechts 63€ per enkele reis

Vanaf slechts 63€  per enkele reis. De beste deals voor Campers over het Engelse Kanaal