Passagiers

Profiteer van de beste prijzen op veerboten naar Engeland door onze aanbiedingen optimaal te benutten. U kunt nóg meer besparen op onze goedkope veerboottickets door te kiezen voor onze rustiger overtochten tijdens de midweek of voor een overtocht later op de avond. Wanneer u reist met MyFerryLink bespaart u net dat beetje extra dat u kunt uitgeven wanneer u arriveert.

dover calais

REIS MEE MET ONZE FERRY'S EN FRETTEN!

  De vakantie is de ideale tijd om te genieten, ontspannen en uit te rusten. MyFerryLink maakt reizen deze zomer zelfs nóg leuker.

dover calais

Enkele reis of retour - ongeacht de duur

Onze overtochten voor een langdurig verblijf in Frankrijk beginnen al vanaf slechts 40€ per enkele reis! Leun achterover en ontspan ruimtelijk, comfortabel en in stijl op één van onze supermoderne veerboten tijdens uw oversteek tussen Calais en Dover, zodat u verfrist en gereed om verder te trekken in Dover aankomt. Bij de kosten zijn uw auto en maximaal 9 passagiers inbegrepen.

Great offers onboard MyFerryLink ferries to England

Dagtocht - 24-uurretour - €22

Met onze dagtochten vanaf €22 komt Engeland veel dichterbij dan u denkt! Maak een dagtocht naar Engeland en geniet van Londen en van het zuidoosten, terwijl u op onze veerboten bovendien geweldig kunt winkelen in La Boutique. Bij de kosten zijn uw auto en maximaal 9 passagiers inbegrepen.

Enjoy Rapide Priority Service | MyFerryLink

Rapide - prioriteitsservice

Met de Rapide-prioriteitsservice van MyFerryLink voor het in- en uitschepen kunnen passagiers als eerste aan boord komen, terwijl ze bovendien bij aankomst als eerste de veerboot mogen verlaten. Dankzij onze prioriteitsservice bent u al het verkeer voor en komt u sneller aan op de plaats van bestemming.

Calais naar Dover veerboot - aanbiedingen

Kortingsticket - meervoudige ticket voor 6+ overtochten

Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste veerbootticket is de Carnetticket van MyFerryLink de goedkoopste manier om regelmatig naar Engeland te reizen. De carnetticket is buitengewoon waardevol voor personen die meerdere tickets van tevoren willen reserveren - u kunt al reizen vanaf € 33 per enkele reis! Carnettickets bieden de meeste waarde voor personen die regelmatig reizen en zijn geldig voor uw auto en maximaal 9 passagiers.

dover calais

Auto met caravan

 Vanaf slechts €84 per enkele reis. De beste deals voor auto's met caravans over het Engelse Kanaal

dover calais

Vanaf slechts €49 per enkele reis

Vanaf slechts €49 per enkele reis. De beste deals voor Camper over het Engelse Kanaal