Passagiers

Profiteer van de beste tarieven voor uw overtocht naar Engeland door onze aanbiedingen optimaal te benutten. U kunt nóg meer besparen op onze voordelige veerboottickets door te kiezen voor onze rustiger overtochten tijdens de midweek of voor een afvaart  later op de avond. Wanneer u reist met MyFerryLink bespaart u net dat beetje extra dat u kunt uitgeven wanneer u arriveert.

dover calais

Gratis kerstgeschenk voor iedereen!

    Alleen met MyferryLink! Iedereen die een retourovertocht per ferry boekt tussen Calais en Dover of Dover en Calais wint een prijs!Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans om 2 x i-pads, MyFerryLink 8k USB-sticks of MyFerryLink mokken te winnen! Elke dag een winnaar!

dover calais

Boek uw overtocht Calais – Dover in november

   Met de kerstperiode in aantocht, schenkt MyFerrylink, de ferrymaatschappij die vaart tussen Calais en Dover, haar klanten een vroeg kerstgeschenk. De eerste 600 klanten die tussen nu en 29 november 2014 een overtocht boeken krijgen een magnumfles rode wijn. Ferry Calais - Dover al vanaf 40€

dover calais

Enkele reis of retour - ongeacht de duur

Onze tarieven voor een langer verblijf in Engeland beginnen al vanaf slechts 40€ per enkele reis! Leun achterover en ontspan in stijl op één van onze supermoderne ruime en comfortabele veerboten tussen Calais en Dover, zodat u uitgerust en klaar om verder te trekken in Dover aankomt. Bij de prijs zijn uw auto en maximaal 9 passagiers inbegrepen.

Rodin

Ga er even tussenuit naar Engeland vanaf slechts €28 per enkele reis

Geniet even van de warme nazomerdagen en prachtige herfstkleuren in Engeland. Dicht bij Dover vindt u Kent en Surrey. Hier kunt u heerlijk ontspannen in het hart van de Tuin van Engeland. Wilt u een paar dagen naar Engeland? Doe dan uw voordeel met onze 3-daagse aanbieding en boek voor slechts € 28 per enkele reis.

Great offers onboard MyFerryLink ferries to England

Dagtocht - 24-uurretour - €22

Met onze dagtochten vanaf €22 komt Engeland veel dichterbij dan u denkt! Maak een dagtocht naar Engeland en geniet van Londen en van het zuidoosten, terwijl u op onze veerboten bovendien geweldig kunt winkelen in La Boutique. Bij het tarief zijn uw auto en maximaal 9 passagiers inbegrepen.

Enjoy Rapide Priority Service | MyFerryLink

Rapide - prioriteitsservice

Met de Rapide-prioriteitsservice van MyFerryLink voor het in- en uitschepen kunnen passagiers als eerste aan boord komen, terwijl ze bovendien bij aankomst als eerste de veerboot mogen verlaten. Dankzij onze prioriteitsservice bent u al het verkeer voor en komt u sneller aan op de plaats van bestemming.

Carnet

Carnet - meervoudige ticket voor 6+ overtochten

Wanneer u op regelmatig naar Engeland reist, is het carnet-ticket van MyFerryLink de voordeligste optie. 

Het carnet-ticket is buitengewoon waardevol voor personen die meerdere tickets van tevoren willen reserveren - u kunt al reizen vanaf € 30 per enkele reis! Een ‘Carnet’ is vooral nuttig als u vaak voor zaken reist of als u regelmatig op vakantie gaat naar Groot-Brittannië. De tickets zijn geldig voor uw auto en maximaal 9 passagiers. 

dover calais

Auto met caravan

 Vanaf slechts €84 per enkele reis. De beste deals voor auto's met caravans over het Engelse Kanaal

dover calais

Vanaf slechts €49 per enkele reis

Vanaf slechts €49 per enkele reis. De beste deals voor Camper over het Engelse Kanaal