Passagiers

Profiteer van de beste tarieven voor uw overtocht naar Engeland door onze aanbiedingen optimaal te benutten. U kunt nóg meer besparen op onze voordelige veerboottickets door te kiezen voor onze rustiger overtochten tijdens de midweek of voor een afvaart  later op de avond. Wanneer u reist met MyFerryLink bespaart u net dat beetje extra dat u kunt uitgeven wanneer u arriveert.

dover calais

Gratis ‘François de Fret’

    Om de komende Kerst te vieren hebben wij voor onze klanten alvast een speciale aanbieding met prijzen! Wie een ticket boekt voor een retour overtocht  per ferry op de route Calais - Dover, ontvangt een geschenk - een snoezige fret knuffel. Het knuffeldiertje is één van de MyFerrylink fret familieleden en is een leuk cadeau voor uw geliefden. De knuffel krijgt u bij de check-in op de terugreis van Dover naar Calais. De boekingsperiode is van 18.11.2014 tot 05.01.2015 voor reizen tussen 13.12.2014 tot 11.01.2015.

dover calais

Enkele reis of retour - ongeacht de duur

Onze tarieven voor een langer verblijf in Engeland beginnen al vanaf slechts 40€ per enkele reis! Leun achterover en ontspan in stijl op één van onze supermoderne ruime en comfortabele veerboten tussen Calais en Dover, zodat u uitgerust en klaar om verder te trekken in Dover aankomt. Bij de prijs zijn uw auto en maximaal 9 passagiers inbegrepen.

dover calais

Sla uw voorraad in voor Kerstmis

  Tussen 15 november en 21 december kunt u, na uw terugreis met de ferry van MyFerryLink uit Dover, halt houden bij de Carrefour hypermarkt in Cité Europe. Voor elke 200€ aankopen krijgt u een waardebon van 25€! 

Great offers onboard MyFerryLink ferries to England

Dagtocht - 24-uurretour - €22

Met onze dagtochten vanaf €22 komt Engeland veel dichterbij dan u denkt! Maak een dagtocht naar Engeland en geniet van Londen en van het zuidoosten, terwijl u op onze veerboten bovendien geweldig kunt winkelen in La Boutique. Bij het tarief zijn uw auto en maximaal 9 passagiers inbegrepen.

Enjoy Rapide Priority Service | MyFerryLink

Rapide - prioriteitsservice

Met de Rapide-prioriteitsservice van MyFerryLink voor het in- en uitschepen kunnen passagiers als eerste aan boord komen, terwijl ze bovendien bij aankomst als eerste de veerboot mogen verlaten. Dankzij onze prioriteitsservice bent u al het verkeer voor en komt u sneller aan op de plaats van bestemming.

Carnet

Carnet - meervoudige ticket voor 6+ overtochten

Wanneer u op regelmatig naar Engeland reist, is het carnet-ticket van MyFerryLink de voordeligste optie. 

Het carnet-ticket is buitengewoon waardevol voor personen die meerdere tickets van tevoren willen reserveren - u kunt al reizen vanaf € 30 per enkele reis! Een ‘Carnet’ is vooral nuttig als u vaak voor zaken reist of als u regelmatig op vakantie gaat naar Groot-Brittannië. De tickets zijn geldig voor uw auto en maximaal 9 passagiers. 

dover calais

Auto met caravan

 Vanaf slechts €84 per enkele reis. De beste deals voor auto's met caravans over het Engelse Kanaal

dover calais

Vanaf slechts €49 per enkele reis

Vanaf slechts €49 per enkele reis. De beste deals voor Camper over het Engelse Kanaal