Passagiers

 

Met de Rapide-prioriteitsservice van MyFerryLink voor het in- en uitschepen kunnen passagiers als eerste aan boord komen, terwijl ze bovendien bij aankomst als eerste de veerboot mogen verlaten. Dankzij onze prioriteitsservice bent u al het verkeer voor en komt u sneller aan op de plaats van bestemming.

 

Prioriteitsservice is beschikbaar tegen een upgradetarief van slechts € 10 per overtocht.

 

Voeg tijdens het reserveren Rapide toe als upgrade voor uw reis om te profiteren. 

 

 

 

Speciale voorwaarden voor de aanbieding

Aanvullende Voorwaarden van Rapide:

1. Rapide kan worden gereserveerd voor alle soorten voertuigen, met uitzondering van motorfietsen, voertuigen met aanhangwagens en caravans, op alle overtochten per veerboot, afhankelijk van de beschikbaarheid.

2. Rapide is beschikbaar voor € 10 per enkele reis extra voor reserveringen die ten minste één dag voor het vertrek via de website en via het contactcentrum zijn geplaatst.

3. Rapide kan niet worden uitgekeerd tenzij u koost voor een flexibele en volledig restitueerbare 'MyChoice'-overtocht.

4. De minimale inchecktijd voor voertuigen waarvoor Rapide is gereserveerd, is ten minste 30 minuten voor afvaart.

5. MyFerryLink stelt alles in het werk om te zorgen dat klanten die voor Rapide hebben gekozen de veerboot als eerste betreden en verlaten. MyFerryLink kan echter niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen die kunnen ontstaan nadat u de veerboot hebt verlaten en buiten het bereik van ons bedrijf bent gekomen.

6. Het is omwille van operationele doeleinden mogelijk dat een klein aantal vrachtvoertuigen aan en van boord wordt gelaten vóór de klanten die voor Rapide hebben gekozen aan de beurt zijn.