Passagiers

Wijnen en sterke drank, parfums, bonbons en chocolade, speelgoed en souvenirs: verwen uzelf eens extra!
Ontdek onze prijzen, die net zo voordelig zijn als in de tijd van de duty free, in het bijzonder voor de parfums en een selectie van alcoholische dranken en chocolade, en ga huiswaarts met uw armen vol cadeaus.

Raadpleeg onze online brochure van dit ogenblik.

Producten in La Boutique

Bij La Boutique koopt u chocolade, snoepgoed, cosmetica, parfums, wijn, alcoholische dranken, souvenirs, speelgoed en nog veel meer. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en u vindt in de winkel altijd een grote voorraad. We bieden in onze winkel altijd de nieuwste artikelen, zodat u elke keer wanneer u met ons reist weer nieuwe producten aantreft.

Aanbiedingen in La Boutique

Bespaar flink dankzij onze aanbiedingen op een veerbootovertocht tussen Engeland en Frankrijk via onze veerboten van Dover naar Calais. Bezoek La Boutique en profiteer tijdens uw overtocht van kortingen op een breed scala aan producten. Bezoek La Boutique steeds opnieuw en ontdek de nieuwste aanbiedingen: zo profiteert u van enorme kortingen ten opzichte van de hoge prijzen in de Britse winkels.
 
calais dover  
calais dover

Betaalmethoden

Maakt u zich geen zorgen over de betaling: natuurlijk kunt u aan boord betalen in euro's of ponden, zodat u tijdens uw reis met MyFerryLink eenvoudig kunt profiteren van talloze koopjes.

Doe uw voordeel met de geweldige aanbiedingen en kortingen die u treft tijdens de veerbootovertochten van MyFerryLink en betaal op uw eigen manier!

 Abonneer u op onze nieuwsbrief!
 
Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwste veerbootaanbiedingen en winkelkortingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.