Passagiers

 Tijdens het Canterbury Food and Drink Festival 2013, dat later deze maand in het centrum van Canterbury plaatsvindt, genieten duizenden mensen van de beste producten uit Kent. 

 
Producenten uit de Tuin van Engeland en omstreken presenteren zich tijdens dit driedaagse festival, dat duurt van vrijdag 27 september tot en met de zondag erop, in de Dane John Gardens. In voorgaande jaren trok het evenement zo'n 20.000 eetliefhebbers naar het park met zijn oude stadsmuren. De organisatie hoopt dit jaar nog meer bezoekers te mogen verwelkomen.
 
dover calais
 
Op het festival zijn niet alleen lokale bedrijven te vinden, maar ook een aantal van de beste eetstalletjes uit Londen. Daardoor krijgen bezoekers gegarandeerd de kans om smaken uit de hele wereld in het hart van het middeleeuwse Canterbury te proeven.
De organisatie van het Canterbury Food and Drink Festival beschrijft het evenement als "één grote verzameling van het beste lokale eten en drinken" met de fijnste producten van het land.
 

 

We citeren: "Van het ene uiteinde van de tuinen tot het andere, van het ontbijt tot het koffie-uurtje, de lunch, het theemoment, het diner en de souper: alles vormt één gastronomische tour langs alle lokale lekkernijen die natuurlijk geproefd kunnen worden.
 
Het Canterbury Food and Drink Festival wordt georganiseerd in de Dane John Gardens op het moment dat de studenten na hun lange zomervakantie weer terug naar hun stad komen. Daardoor is direct het multiculturele en dynamische karakter van Canterbury, met zijn gemengde families, professionals, studenten en buitenlandse bezoekers, weer terug.
 
Het festival is een evenement waarop iedereen samenkomt om het Kentse karakter te vieren met een pint echte ale, een stuk gebraden varken en nog vee meer."
 
Hoogtepunt voor liefhebbers van bieren vormt de Green Hop Festival Bar, waar een aantal van de beste brouwers uit Kent hun bieren met de nieuw geoogste hop serveren. Speciaal voor het evenement maken meer dan 20 brouwerijen hun eigen ale en veel van de bieren worden gebrouwen met hop die nog maar een paar uur daarvoor werd geoogst.
 

De reis

 
Canterbury bevindt zich in het Engelse graafschap Kent. De stad is minder dan 32 kilometer van de haven van Dover verwijderd. De reis naar Canterbury is heel eenvoudig: neem de en u rijdt in circa 30 minuten naar de stad.
 
My FerryLink verzorgt elke dag tot 16 overtochten tussen Dover en Calais. U kunt uw overtocht al reserveren vanaf £ 29 per enkele reis. Kijk daarvoor op onze reserveringspagina op de websiteof bel 0844 2482 100.
 

Overige informatie

 
Meer informatie over het Canterbury Food and Drink Festival vindt u op de website van het evenement.
dover calais