Passagiers

 

Fantastisch eerste jaar voor MyFerryLink

 
Franse veerbootrederij is na slechts één jaar tweede grootste operator op route Dover-Calais
 
 19 augustus 2013 MyFerryLink, het Franse bedrijf dat veerbootovertochten tussen Dover en Calais verzorgt, heeft een zeer succesvol eerste jaar achter de rug. Robin Wilkins, de Britse Managing Director: "Het bedrijf gaat van hoogtepunt naar hoogtepunt. Dat geldt niet alleen in zakelijk opzicht, maar ook ten aanzien van de kwaliteit van de klantenservice. We zijn enorm trots op onze nieuwste resultaten. Ze tonen de hoge inzet van ons personeel en laten zien dat we het vertrouwen van onze klanten hebben." 
 
"We zijn nu de op één na grootste operator op de route tussen Dover en Calais", vervolgt Wilkins. "Onze laatste resultaten voor juli laten zien dat we nu een aandeel van 8,2 procent hebben in de markt voor toeristen die per auto Het Kanaal oversteken. Ook de cijfers voor onze vrachtvervoeractiviteiten zijn hoopvol: we hebben na slechts één jaar actief te zijn al een aandeel van 10 procent." 
 
Uniek in de branche is dat de Franse personeelsleden aan de wal en de bemanning op de veerboten zelf eigenaar zijn van het bedrijf. Daardoor is elk personeelslid erg gebaat bij de prestaties van het bedrijf. Dat komt zonder twijfel tot uiting in de feedback van de klanten: zij zijn overweldigend positief. "We krijgen voortdurend hoge beoordelingen van mensen die met ons reizen", legt Wilkins uit. "Zij laten reacties achter op TrustPilot en op andere vergelijkingssites en we hebben er vertrouwen in dat we onze klanten een goede dienstverlening bieden. In combinatie met onze scherpe prijzen - we bieden de goedkoopste overtochten tussen Dover en Calais - draagt die feedback voor een belangrijk deel bij aan ons huidige succes. We hebben er alle vertrouwen in dat we deze resultaten kunnen voortzetten en zien uit naar een tot tevredenheid stemmende afsluiting van de beoordeling door de UK Competition Commission." 
 
MyFerryLink verzorgt dagelijks 16 overtochten op de route tussen Dover en Calais. Een overtocht voor een onbeperkte vakantie kan al geboekt worden vanaf slechts £ 19 per enkele reis voor een auto met maximaal 9 inzittenden. Een retourticket voor een dagtocht kost slechts £ 30. 
 
Kijk op www.myferrylink.com of bel 0844 2482 100 voor de beste tarieven. 
 
Einde van dit persbericht
 
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Frances Amissah, Kylie Jenkins of Sara Whines via Four bgb 
020 3697 4332/ myferrylink@fourbgb.com