Passagiers

Klantbeoordelingen tonen aan dat passagiers aan boord van MyFerryLink eersteklas reizen

 
MyFerryLink wordt door in toenemende mate goed beoordeeld door passagiers die via één van de twee moderne superferries van het bedrijf Het Kanaal zijn overgestoken.
 
Ferry to Calais
 
Klanten die via de veerboten van het bedrijf de route tussen Dover en Calais voeren, gaven MyFerryLink op beoordelingswebsite Trustpilot een 8,5 op een schaal van 10. De klanten die MyFerryLink op de website 5 sterren gaven, roemen het bedrijf vooral vanwege de uitstraling van de veerboten, de verwelkoming aan boord, de positieve houding van het personeel en de stipte dienstverlening. Zo lieten tevreden passagiers op Trustpilot onder andere de volgende opmerkingen achter:
 
•         “Het personeel is erg vriendelijk en beleefd en maakt de overtocht heel eenvoudig.”
 
•         “We boekten een dagtocht van Dover naar Calais. Het reserveren ging heel makkelijk en snel en allebei de veerboten voeren op tijd.”
 
•         “Het eten was goed gekookt en werd goed gepresenteerd en geserveerd door vriendelijke, behulpzame personeelsleden. Dat maakt voor ons de dag compleet.”
 
ferry to France
 
MyFerryLink zet zich in om de beste dienstverlening op het Engelse Kanaal te bieden. Hoofd marketing Andrew Kelly van het bedrijf vertelt dat het bedrijf vanaf nu belooft dat ze ook altijd de beste prijs biedt: "We zijn er trots op dat onze klanten ons positieve feedback geven op Trustpilot. De feedback is voor ons de bevestiging dat we een fantastisch product bieden tegen een prijs die bij alle budgetten past. Het is vooral bevredigend om te zien dat veel passagiers het personeel complimenteren voor hun verwelkoming aan boord. Het bedrijf is eigendom van het personeel en dat betekent dat ze zich optimaal inzetten om onze klanten een uitmuntende dienstverlening te bieden.
 
Door onze beoordelingen op Trustpilot prominent bovenaan onze website te bieden, garanderen we nieuwe klanten dat ze bij ons hun overtocht kunnen bieden in de veilige wetenschap dat ze profiteren van het hoogste serviceniveau op Het Kanaal. En dankzij de overtochten vanaf slechts £ 19 per enkele reis, is er geen enkele reden om niet het niet te proberen."
 
MyFerryLink verzorgt elke dag tot 16 overtochten tussen Dover en Calais. U kunt uw overtocht al reserveren vanaf £ 19 per enkele reis. Kijk daarvoor op onze reserveringspagina op de website of bel 0844 2482 100.
 
Cheap ferry