Passagiers

Ondanks de uitspraak van de Britse concurrentiecommissie inzake de overname van schepen van het voormalige SeaFrance door Eurotunnel zal MyFerryLink haar veerbootdienst tussen Dover en Calais gewoon blijven uitvoeren.
 
 Directeur Robin Wilkins van MyFerryLink UK vertelde de klanten, in reactie op de eerder deze morgen gepubliceerde uitspraak, dat hun reserveringen niet onder vuur liggen en dat de veerboten van het bedrijf op de vaarroute tussen Engeland en Frankrijk gewoon actief blijven.
Wilkins: "Ik denk dat de belangrijkste strekking van het bericht is dat er niets veranderd. We bieden de best gewaardeerde dienstverlening op Het Kanaal tegen de laagste kosten. Bovendien bieden we klanten, die hun vertrouwen in ons stellen, steeds meer keuze.
 
Onze concurrenten denken dat ze meer kans maken om ons via een rechtszaak op de knieën te dwingen dan via de vrije markt. Wij bieden de beste dienstverlening op Het Kanaal en geloven dat het aan klanten is om een keuze te maken."
 
De uitspraak van de concurrentiecommissie heeft betrekking op de aankoop van drie schepen van SeaFrance door Eurotunnel. MyFerryLink en Eurotunnel hebben deze morgen aangekondigd in beroep te gaan tegen het besluit van de commissie.
 
Wilkins: "We zijn van mening dat we in de komende maanden een oplossing kunnen vinden voor dit probleem en dat we actief kunnen blijven opereren, zij het misschien in een andere vorm."